За нас

ТЕА Трейдинг ООД

ТЕА Трейдинг ООД е фирма с дългогодишен опитни в сферата на месната хранително-вкусова промишленост. Имаме опитни специалисти и консултанти за решаваме технологични проблеми.

Ние сме специализирани в продажбата на Хранителни добавки за хранително-вкусовата промишленост, подправки, подправъчни смеси, изкуствени обвивки за колбаси, мрежи за шунки и колбаси, витрини за зреене на месо, метални форми и преси за шунки и колбаси.

Фирмата организира и провежда семинари, на които се извършва обучение за употребата и свойствата на различните видове подправки и маринати в сферата на месопреработването.

Висококвалифицирани консултанти, обучават и запознават клиентите с новостите и технологиите при производството на колбаси, както и с употребата на различните видове подправки и маринати използвани при приготвянето на месни ястия и полуготови продукти.

Нашата история накратко

logo teatrading

ВИБЕРГ и ТЕА ТРЕЙДИНГ – Интернационален, индивидуален и новаторски партньор на изложението „ Месомания „.
Гъвкави, индивидуални и отговарящи на специални изисквания за отделния клиент-това бе „на фокус” на фирма ВИБЕРГ, IFFA 2013!

Без значение , дали става дума за вкус, рандеман или оптимизиране на месните продукти, като водещ доставчик на най-висококачествени подправки, комби- смеси и функционални добавки, ВИБЕРГ е винаги „в крачка с времето”, защото предлага най-добрите решения за потребностите на своите клиенти.

Новости : за суровосушените салами- атрактивните обвивки ДЕКО Куик® и Комби Куик за бързо зреене® , за високо-рандеманни варено-пушени деликатеси от свинско и пуешко месо специални функционални добавки Зелхфлайш Комби +75 и Шприцмител +100, както и специално за балканските страни-базова добавка за месни заготовки-кебапчета, кюфтета и сурови наденици- привличат вниманието на месопреработвателите.

Защото продуктите на ВИБЕРГ , предлагани чрез ТЕА Трейдинг ,не само се показват на място в предприятията , а и по-нататък се проследяват и самите продажби т.е. как се продават на българския пазар, в реална търговска мрежа и цени. Така се тестват не само вкус и трайност на готовия продукт, а и се определя ефективността от конкретния месен продукт.

И в това се крие смисълът клиентите ни да предпочитат продуктите на ВИБЕРГ пред други доставчици.

Нашето Мото е: БЪРЗИНА, КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ !

ВИБЕРГ И ТЕА Трейдинг са партньори за производство на професионални пазарни месни продукти в България вече почти 20 години. Безспорен успех за това достойно място на доставчик на подправки, добавки и водещи технологии донесоха многобройните семинари в Залцбург през годините на обучение, организирани специално за български специалисти и предприемачи ; провеждане на Конкурс за най-добър оригинален месен продукт на 6-те Месомании /от 2000 до 2006 г. включително/ , както и практикуваните индивидуални фирмени уоркшопи в Австрия и Германия с цел разработване на Асортиментна концепция с доказан пазарен успех.

Фирма Теа Трейдинг е верен участник във всичките 20 години изложение „ Месомания” , организирани от АМБ.

Ние считаме, че точно там е правилното място за:
1. Показване на новостите и задаване на задачите през следващия
период между доставчик и клиент в „посока на пазара”
2. Контакт за нуждите на клиентите и обслужването им , което
насърчава и дава признание за съвместния труд през изтеклата
година.